Om oss

Skrevet av: , publisert 30.10.2018

Det hele startet med 4 sauer gitt i 40-års gave og 10 år etter den lodne overraskelsen er vi fulltids bønder på Sand i Suldal.

 Lasse har alltid hatt tilknytning til Suldal, hans far er opprinnelig fra nabogården. Etter utallige helg og ferie besøk var det heller ikke vanskelig for meg å ta valget når Trå Gården kom for salg. Vi har mye erfaring i kundebehandling, restaurant, hotell og salgsbransjen samt med stor interesse for jakt og mat resulterte det i en solid tanke om å åpne opp for gårdsturisme og arrangementer. Utgangspunktet har alltid vært å ta godt vare på dyrene slik at vi også kan tilby kjøtt av høy kvalitet. Ofte har vi mye familie på besøk, blant de våre 5 barn og 1 barnebarn som ivrig deltar med oppgaver og dugnad. Clara som er yngst bor med oss og stortrives både sosialt og med det nye travel gårdslivet. 

Kontakten med dyrene og naturen er bare fantastisk og dagene våre starter tidlig. Idet hundene slippes ut om morgenen våkner sauene til liv og begynner å breke. Deretter setter grisene i og hyler etter mat. Til slutt stemmer angusene i koret – vi er jo bare utrolig heldige!